diumenge, 9 de setembre del 2007

Lluna plena, les persianes i el pont de la vergonya





La lluna plena de fa uns dies era un espectacle a la platja del Bogatell. Ara fa un temps agradable i sortir al capvespre a fer la passajada de rigor a la vora del mar fins al Forum no te preu. Estàn creixent edificis nous com bolets. Aquell que sembla sortit d'un bombardeig, cada vegada m'agrada més, sembla un castell fet de cartes de jugar a la brisca que ha de caure i desfer-se com si mai no hagués existit només amb una bufada.
Les persianes de la torre lenticular seguieixen igual des de fa mesos. Algú va treure les làmines que no estaven ben aferrades i així ha quedat. Fa llàstima. De tota manera i observant amb deteniment un s'adona de què hi ha pisos que les tenen totes o gaire bé totes i d'altres que els en falten moltes. Això vol dir que hi ha uns veïns que son cuidadosos i uns altres que son uns deixats. Si haguessin posat a puesto cada lleixa quan sortia del seu lloc i l'haguessin deixat ben fixada, no hauria caigut i no les haurien trobat mig despendolades quan van fer la revisió. Prou excuses! El pont que he batejat com "Pont de la Vergonya" perquè ha estat, des de que el van inaugurar, deixat de la ma de Deu i l'ha fet servir de vàter tot aquell que volia aliviar-se a qualsevol hora del dia i de la nit, i ha passat mesos o anys amb els recobriments metàlics retorçats perquè hi van cremar un matelàs, doncs finalment l'han arreglat i netejat i és un plaer veure'l tan netet. No sé quant de temps durarà però és bò de poder-ho constatar.

1 comentari:

محمد مهدی رضائیان ha dit...

Hola amigo:

Soy una chica irani de 28 años y les dejo mi direcccion de mi blog. Creo que no teneis los conocimientos bastantes sobre Iran. Por ejemplo el precio de un
M2 de una casa en el barrio de Yussefabad es normalmente 5000$.
los judios en Iran viven tranquilamente y no tienen
problemas.La mayoria de la gente irani no quieren la lucha entre los palestinos y los israelies.
lo mas interesante en la guerra de Iran e Iraq en 20 años antes ,eso es que los iranies pudieron arrestar 1300 palestinos que luchaban contra de Iran y a favor del gobierno iraqui.y a la hora de matar a Saddam Hossein, los palestinos declaron tres dias estar de luto.
Lo que atacaron a dona Ebadi,no fueron estudiantes y fueron un grupo especial que la gente irani no les quieren para nada.
Gracias